perjantai 9. huhtikuuta 2010

Lasku

Postia odotellessa.... ei tullut postia tänään. Paitsi tuossa myöhemmällä joku auto pysähtyi kohdalle ja kuski jätti postilaatikkoon jotain. Autosta ja kuskista ajattelin ensin että lienee joku pizzerian mainos, tai jotain. No ei kovin pieleen mennyt arvaus. Auto ei kuitenkaan jatkanut matkaa naapureiden postilaatikoille vaan meni menojaan.

Hyvin muuten löysi perille, siitä huolimatta että osoitetietoni ovat salaiset. Tosin johan poliisi ne kuulustelupöytäkirjoissa paljasti. Haastemies oli tarkempi, siellä oli sentään papereissani maininta salatuista osoitetiedoista, joten se noista salauksista.

Laatikosta löytyi  lasku henkisistä kärsmyksistä, 800€. Lähettäjänä ja allekirjoittajan asianomistajana esiintyvä henkilö. No ei  tarvitse maksaa korkoja, oikeudenkäyntikuluja tai muitakaan mitä nyt yleensä noihin kuuluu. Kunhan maksaa eräpäivään mennessä.

Tämä oli käsin kirjoitetussa kirjekuoressa, ilman postimerkkiä, ilman mitään juridisen protokollan mukaisia asioita. Oli myös mainittu Hovioikeuden päätös nro. - mitä en minä enkä juristini ollut toisaalta saanut koskaan.

Soitin myös tutulle kaverille joka on viranomainen joka tietää ja tuntee nämä asiat, ei nämä hommat ihan näin mene. Oikeuslaitokselta ne paperit tulee korkoineen kaikkineen virallisessa kirjekuoressa, jossa ei ole ns. asianomistajan omaa tilinumeroa tms. tietoja. Vai antoiko hän minulle korot anteeksi (vuodesta 2007), sakot mitätöity - asianajokulut jätetty pois.

Tai onko tässä yhtälössä jotain mikä ei täsmää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti