keskiviikko 25. marraskuuta 2009

€€€ Tarina jatkuu €€€

Juuri saamani tiedon mukaan asianomistajana esiintyvä henkilö ei myöskään ole tyytyväinen Kotkan käräjäoikeuden päätökseen, tai valitukseeni tuomiosta.

Nyt hän vaatii kovempaa rangaistusta, sekä 3000€ euron korvauksia.

Tiedon sain asianajajaltani via email, informoin tarkemmin kunnes saan paperit luettavakseni sikäli niissä on jotain erikoisempaa mainittavaa.

2 kommenttia:

  1. Yritätkö sumuttaa ihmisiä näillä väitteilläsi?!?

    "Juuri saamani tiedon mukaan asianomistajana esiintyvä henkilö ei myöskään ole tyytyväinen Kotkan käräjäoikeuden päätökseen, tai valitukseeni tuomiosta."
    Oletkos varma että vastapuoli ei ole ollut tyytyväinen käräjäoikeuden päätökseen? Jos kuitenkin totuus on, että sinä et ole ollut tyytyväinen käräjäoikeuden päätökseen ja olet tehnyt valituksen hovioikeuteen, niin vastapuolen asianajaja tekee automaattisesti vastavalituksen.

    "Nyt hän vaatii kovempaa rangaistusta, sekä 3000€ euron korvauksia."
    Korvausvaatimus ei voi nousta käräjäoikeudessa vaaditusta summasta hovioikeuteen valitettaessa. Nyt annat kuvan että vastapuoli vaatisi sinulta enemmän kuin käräjäoikeudessa.

    VastaaPoista
  2. "Oletkos varma että vastapuoli ei ole ollut tyytyväinen käräjäoikeuden päätökseen? Jos kuitenkin totuus on, että sinä et ole ollut tyytyväinen käräjäoikeuden päätökseen ja olet tehnyt valituksen hovioikeuteen, niin vastapuolen asianajaja tekee automaattisesti vastavalituksen."

    Juurikin näin. Vastapuoli vaatii nyt enemmän kuin mitä käräjäoikeus on tuominnut. Antamani kuva on siis täysin totta.

    Sitä en osaa sanoa kuinka tyytyväinen tai tyytymätön vastapuoli on ollut tuomioon, itse valitin hovioikeuteen. Odotinkin jotain reagointia vastapuolelta, ja sehän tulikin.

    VastaaPoista